Ik ben Bibi Jentjens. Sinds 2018 ben ik begonnen om naast mijn werkzaamheden in de kinderopvang te starten met het geven van musical les aan kinderen. Wekelijks ging ik met een groepje kinderen aan de slag om te werken aan zang, dans en toneel spelen. Dit resulteerde in de eerste musical productie van Musicalkids.

Van jongs af aan hield ik zelf al van optreden, zingen en dansen, van tussen de schuifdeuren bij de buren tot de jaarlijkse ballet/dans voorstelling in een groot theater. Mijn vader was verantwoordelijk voor de decors en technische realisatie daarvan en ik wekelijks enthousiast aan het oefenen in diverse danslessen. Samen naar het theater was dan ook een van de hoogtepunten van het jaar.

Toen ik voor het eerst met mijn ouders een grote musicalproductie zag was ik verkocht. Hier kwam alles samen zang, dans en toneelspelen! Dit was wat ik ook wilde. Ik ging bij een theatergroep, nam zangles, danste meerdere lessen per week en ging naar de jeugdtheaterschool. Zodoende heb mee gespeeld in meerdere (musical)producties en na de HAVO heb ik dan ook de vooropleiding gevolgd voor de theaterschool.

Momenteel ben ik nog steeds zelf actief aan het zingen, dansen en optreden. Samen met muziektheatergroep Hartstocht verzorg ik diverse voorstellingen en optredens. Ook volg ik diverse danslessen per week en heb ik regelmatig zangles.
Bij de Musicalkids lessen hoop ik mijn passie over te brengen aan kinderen.