Musicalkids lessen: zang, dans en spel maar vooral FUN!

Plezier staat namelijk voorop in de musical lessen van musical lessen van Musicalkids. Wekelijks zijn er op vrijdagmiddag Musicalkids lessen. Deze lessen vinden plaats in Hilversum.

Tijdens de lessen wordt er in de diverse disciplines gerepeteerd aan een musicalproductie. Bij de jongere kinderen (4-6 jaar) gaat dit vooral door toneelspelletjes te doen, samen te dansen en zingen. Bij de wat oudere kinderen (vanaf 7 jaar) gebeurd dit vanuit een script en kunnen kinderen zelf aangeven welke rol ze willen spelen. Ook worden er echt danspasjes ingestudeerd en lekker veel gezongen. De kinderen van 10+ kunnen zelfs meedenken en schrijven aan scenes uit de productie! Bij alles staat steeds het plezier en de individuele ontwikkeling staat centraal.

De lessen zijn ingedeeld in 2 periode blokken per schooljaar (september- januari en januari- juni) wat neer komt op een periode van 14 lessen en de voorstellingen. In schoolvakanties en op feestdagen is er geen les.
Elk jaar is er en voorstelling. De podiumervaring die kinderen opdoen is dus ook een belangrijk onderdeel van Musicalkids.

Ben je enthousiast geworden?
Meldt je kind dan aan voor een gratis proefles.